Persoonlijke coaching

"Je kunt nooit meer contact met de ander maken dan je met jezelf hebt."

De persoonlijke coaching is bedoeld voor iedereen, die zichzelf wil ontwikkelen en een beter inzicht wil krijgen in zichzelf en voor wie beter in balans wil komen tussen verstand en gevoel.  Dit zal leiden tot meer innerlijke rust en balans in je leven. Deze vorm van coaching is ook uitermate geschikt voor professionele coaches, die zelf hun effectiviteit in coachen willen verbeteren. Aan de hand van uw coachingsvraag of -vragen wordt een intakegesprek gehouden. De coachingsessie zal ongeveer 2½ uur in beslag nemen.

U krijgt de gelegenheid om ervaringsgericht te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
Er wordt gewerkt vanuit rust en ontspanning met uitsluitend paard- en mensvriendelijke methodes. Dit bevordert het leerklimaat voor zowel de deelnemer als paard.

Een voorbeeld van een coachingsvraag: “Hoe komt het dat ik iedere keer tegen dit of dat aanloop?"
De (non-verbale) communicatie met het paard is een geweldige ervaring, die snel tot een goed inzicht van jezelf leidt, welke zingeving je inspireert en je manier van handelen. Het kan je helpen vanuit je eigen kracht te handelen en vanuit balans tussen verstand en gevoel. Van daaruit ben je in staat om effectiever om te gaan met de knelpunten en vragen in je leven. Het is een ontdekkingstocht wie je bent en wat je werkelijke drijfveren, je bezieling, motivatie en levensdoelen zijn.


 © 2008 EQUUS Coaching. webdesign by: 24orange zoekmachine optimalisatie
home | sitemap | contact